Pretparken in Europa

Pretparken Europa

Hieronder vindt u een lijst van de meestgbekende en gerenomeerde pretparken in Europa. Via onze website kan u gemakkelijk ook weer de goedkoopste tickets terugvinden.

U kan best uw tickets online bestellen. Op die manier hoeft u niet aan te schuiven aan de kassa, en geniet u van extra korting!

Ga direct naar je favoriet pretpark:

 

 

Disneyland Parijs (Frankrijk)

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is gelegen in Parijs (Frankrijk). Simpelweg is dit het meest populaire en bekendste pretpark in Europa. Het is de plek waar de favoriete disneyfiguren van de kinderen tot leven komen.

Het bestaat uit 2 parken: Disneyland Park en de Walt Disney Studios. Ze zijn de aanrader voor het hele gezin!

Efteling (Nederland)

De Efteling

De Efteling is gelegen in Kaatsheuvel (Nederland) en is een zeer fantasierijk pretpark. Net als Disneyland brengt het sprookjes tot leven, en bezit het internationale uitstraling.

 

Europa Park (Duitsland)

Europa Park

Europa Park is gelegen in Rust (Duitsland). Het is na Disneyland het 2e populairste pretpark van Europa.

Verder is dit park wereldwijd het beste voorzien van seizoensgebonden thema's.

Phantasialand (Duitsland)

Phantasialand

Phantasialand is gelegen in Brühl (Duitsland). Een minder bekend park, maar zeker een bezoekje waard. Het bevat veel attracties en enkele meer exclusievere formats.

Plopsa Coevorden (Nederland)

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is gelegen in Coevorden (Nederland). Het is een nieuw Plopsapark voor de iets jongere kinderen. Tevens is het ook het eerste Plopsapark in Nederland.

Toverland (Nederland)

Toverland

Toverland is gelegen in Sevenum (Nederland). Zoals de titel reeds doet vermoeden wordt er in het park vooral gewerkt rond het thema magie.

 

Deel deze pagina met jouw netwerk via onderstaande social media knoppen: